"Umetnik je jedini covek modernog vremena koji realizuje duhovne vrednosti. Sasvim je pouzdano, dok se istovetno ne realizuje na svim podrucjima zivota ono sto dozivljava umetnik, dotle je sasvim uzaludna svaka vrsta reformi rada, zakona, teorija, prinuda; nije to pitanje nadnice, nije pitanje radnog vremena, nije socijalno pitanje, nego JEDINO ODNOS UMETNIKA SA MATERIJALNOM PRIRODOM, Ocinski Duh Ljubavi. Ovaj veciti univerzalni duh ljubavi cuva bastina. KULTURA JE REALIZACIJA DUHA SACUVANOG U BASTINI." (Béla Hamvas, Scientia Sacra)

Friday, December 21, 2012

21. DECEMBAR, 2012.


Pocetak zime! I pocetak neceg lepog I dobrog.
Decembra 2000.godine je eksplodirala MAGIC  bomba  I  ozracila covecanstvo ljubavlju, a da toga nije bilo svesno.  Posledice tog zracenja bi trebalo da su vec zacarile. 
Teslin eksperiment, prvi put izveden upravo sada, na Rtnju, sa namerom da losi budu dobri, a dobri jos bolji, posticice taj efekat rasprostiranjem talasa energije sa Rtnja sirom sveta pa I do sredista Galaksije. Lepo objasnjenje za laike, ali postoji veliki znacaj u naucnom pogledu, a opet u smislu pocetka neceg dobrog I lepog.
Pocetak zime! Ako je zima nije kraj! 

No comments:

Post a Comment